Juk matosi rotorius su nusriekta asim ir salia guli nedidelis flansas. Asis 25mm amortizatoriaus stokas, priekinis guolis dvieju eiliu, ir dar idetas papildomai salnikas (tolialiau matosi foto) . Galios stebuklingai nebus, nes labai mizerni pazai. Sparnai bus daromi is aliuminio storos blekos.
Gal sparnus paprasciau butu daryti is aliuminio vamzdzio, yra pardavime 18 cm diametro 10 mm sienelemis. Ispjaut kaip kanalizacijos vamzdi ir sparnai gatavi
mano supratimu 10 mm sieneles yra labai storos. Na ir is lapo mano supratimu galima padaryti kazka daugiau. O is vamzdzio viskas ribotai. Na aisku cia tik mano nuomone, yra manau geresniu nuomoniu.
Truputi atsiradus laiko sugalvojau prasukti generatoriu. Biski buvo problemu su apmermetru , nes jo paprasciausiai neradau. Taigi pajungiau per savadarbio uzkurejo sunta. Apkrovai naudojau 9 12v po 60w lempas, po 3 sujunktos nuosekliai o tada ligegreciai . Nelabai kokia gudresne apkrova ir ismasciau zemavolciu generatoriui.
tas skirtumas, kur tarp melyno ir raudono grafiko tai issiskiria silumos pavidalu genere pagal ji gali pasiskaiciuot kiek maksimaliai gali didint apkrova, kol dar apvijos nesvils ir pasiskaiciuot ilgalaikio stabdymo varza. siaip puikus matavimas. gerai parinkta apkrova.
Na sitiem motoram buvo labai negilus pazai ir tilpo tik po 16viju dvigubu 1,20mm laido. Magnetus naudojau 5mm. Manau gausis gana sauni jegaine, nes viso mazgo svoris bei gabaritai bus mazi.
tas skirtumas, kur tarp melyno ir raudono grafiko tai issiskiria silumos pavidalu genere pagal ji gali pasiskaiciuot kiek maksimaliai gali didint apkrova, kol dar apvijos nesvils ir pasiskaiciuot ilgalaikio stabdymo varza. siaip puikus matavimas. gerai parinkta apkrova.
Jo butu gerai suzimoti maksimalia ilgalaikia srove. Kad sunku sugalvoti kaip apkrauti tokio voltazo generatoriu, gal meginti su kokia wolframo viela. Bandimo metu sukau koki 5-10min tai buvo ledinis.
Dabar jau kai juostelem tai abejoju ar valcavimas pagelbes,nes geras centimetras valcuojamos skardos nuo galu lieka tiesus,del tarpo tarp volu.Dabar nebent det i skardos lankstymo stakles kur lietvamzdzius formuoja,bet kampuotai gali gautis...