Diskusijos

Zir.lt :: Diskusijos :: Pagrindinis forumas :: Įvairūs
 
<< Prieš tai buvusi tema | Sekanti tema >>
T.U.K Trumpai užduodami klausimai
Eiti į puslapį  1 2 3 4 5 ... 137 138 139
Moderatoriai: Admin, Adas, Windpower, dziugas, xaker
Autorius Pranešimas
dziugas
Št Kov 10 2012, 06:48
Užsiregistravęs dalyvis #64
Prisijungta: An Rgs 30 2008, 12:31

Vieta: Klaipeda
Pranešimų: 1028
As pradejau nuo pic mikrovaldikliu, diplomini darba gyniausi galima butu daug pasakoti ka gaminau. Tada uzejo tikras noras lazka paciam pasidaryti, bet niekaip iki galo neperpratau asemblerio. Tada internete radau pradedantiems su atmegomis c kalboje kompiliatorius codevision tada ir prasidejo visas linksmumas. Turiu apsirases daug pradedantiems pavyzdziu, mokiausi ir visus pavyzdzius issisaugojau. Butu noras galiu sudeti bet reikia tureti avr isp programatoriu arba galima nusipirkti is ebay arduino ir per usb be programatoriaus kompiliuoti ir programuoti.
Kartais tenka ir picu koda analizuotis kaip pavyzdi gerai kad c kalba vienoda tadq nebera didelio skirtumo atmel ar pic.
Į viršų
SauleVire.lt
Št Kov 10 2012, 07:12
Užsiregistravęs dalyvis #1838
Prisijungta: Pn Spa 28 2011, 08:10

Vieta: Vilnius
Pranešimų: 349
Jei negaila imesk savo pvz i koki failai.lt serverioka...
Į viršų
Tinklalapis
Windpower
Št Kov 10 2012, 07:33
Windpower
Užsiregistravęs dalyvis #46
Prisijungta: An Rgs 16 2008, 04:53

Vieta: Alytus
Pranešimų: 793
dziugas rašė ...

As pradejau nuo pic mikrovaldikliu, diplomini darba gyniausi galima butu daug pasakoti ka gaminau. Tada uzejo tikras noras lazka paciam pasidaryti, bet niekaip iki galo neperpratau asemblerio. Tada internete radau pradedantiems su atmegomis c kalboje kompiliatorius codevision tada ir prasidejo visas linksmumas. Turiu apsirases daug pradedantiems pavyzdziu, mokiausi ir visus pavyzdzius issisaugojau. Butu noras galiu sudeti bet reikia tureti avr isp programatoriu arba galima nusipirkti is ebay arduino ir per usb be programatoriaus kompiliuoti ir programuoti.
Kartais tenka ir picu koda analizuotis kaip pavyzdi gerai kad c kalba vienoda tadq nebera didelio skirtumo atmel ar pic.

Mačiau tavo darbą parametrų valdiklį kur pas Xaker65 generą prasukot. Sauniai padirbejai. Bet aš užklausiau ar PIC programinti galima ne tik su C++ bet ir Qbasic?
informacijos nuoroda ar galima ???
Į viršų
dziugas
Št Kov 10 2012, 08:07
Užsiregistravęs dalyvis #64
Prisijungta: An Rgs 30 2008, 12:31

Vieta: Klaipeda
Pranešimų: 1028
Nuo qbasic nesunkiai pereisi prie C kalbos, esme beveik ta pati paziurejus aprasymus.

Programavimo pradmenys:
elektronika forume: informacijos nuoroda
Pas ruselius: informacijos nuoroda
Ir manau pati sauniausia pradzia su pavyzdziai kaip pazingsniui viska daryti rusu kalboje informacijos nuoroda
Į viršų
lukass
Pr Kov 12 2012, 07:04
Užsiregistravęs dalyvis #1934
Prisijungta: Kt Sau 26 2012, 08:43

Vieta: Vilkaviskis
Pranešimų: 214
felius rašė ...

Imesk statoriaus foto is galo, galesim pasakyti keliu poliu.

Neprieinu prie to dabar ,nes jis ne namuos,bet radau idomu belgiska varikliuka,pagal dydi aisku nieko ten is jo ,bet noriu paklaust pagal toki principa , 650 apsuku ,120 w,ir 220 v ,24 statoriaus tarpeliai,suzadinimo vijos nera,bet yra 2 vijos darbines, vieni galai sujungti ,o kiti keiciami ir suka ar i kaire ,ar idesine issyk ,tarp tu galu dar kondencatoriai pasijungia.Sita jau padovanojo man.



Į viršų
Windpower
An Kov 13 2012, 08:46
Windpower
Užsiregistravęs dalyvis #46
Prisijungta: An Rgs 16 2008, 04:53

Vieta: Alytus
Pranešimų: 793
Autorius Pranešimas
Cekasss
An Spa 11 2011, 01:46 Pranešti Atsakyti cituojant
Užsiregistravęs dalyvis #1083
Prisijungta: An Vas 23 2010, 03:57

Vieta: Kaunas
Pranešimų: 46
sveiki gal kasnors esat girdeja apie rusiskas vejo jegaines gaminamas ufoje,cia maciau zmogus skelbimuose pardavineja tik 3ju menciu,gal kas zinote orginalios 2ju menciu duomenis ka ji gamina prie kokio vejo/ir isvis ar verta prasidet su rusisku daiktu kiek zinau jos galingumas 4kw bet pats maciau kaip prie gero vejo ji dave 8kw ir norint iskelt ja mieste reikia kaimynu sutikimo ar ne?didelis dekui
Į viršų
Dosjė El. paštas Asmeniniai pranešimai
Moderatorius: redaguoti Moderatorius: perkelti
Dariuks
An Kov 13 2012, 09:17 Pranešti Atsakyti cituojant
Užsiregistravęs dalyvis #332
Prisijungta: Kt Sau 15 2009, 12:48

Vieta: Mazeikiai
Pranešimų: 18
Rusiskos jegaines tikrai vertos demesio,tikrai rekomenduoju.
Jei ka domina,suteiksiu info,suvesiu su gamintojais.
i e-maila rasykit.
-el.paštas-
Į viršų
Windpower
An Kov 13 2012, 08:47
Windpower
Užsiregistravęs dalyvis #46
Prisijungta: An Rgs 16 2008, 04:53

Vieta: Alytus
Pranešimų: 793
Autorius Pranešimas
Micius
An Kov 13 2012, 04:29 Pranešti Atsakyti cituojant
Užsiregistravęs dalyvis #1762
Prisijungta: Št Bir 11 2011, 09:12

Vieta: Vikonys, Anykščių raj.
Pranešimų: 879
Sveiki. Tema tikrai nesusijusi, tiesiog čia daug gudrių žmonių, ir gal man tūlam piliečiui paaiškins

Žodžiu turiu aš paprastą 72cm įstrižainės 4:3 televizorių. Žiūriu kaip pvz TV3 žinias. Viršuje ir apačioje rodo plačias juodas juostas, TV3 logotipas ne juostose, o rodomam vaizde. Žodžiu kokių 40 proc ekrano nenaudojama. Na galvoju, jau visi pereina ant naujo 16:9 standarto, todėl taip ir rodo pas mane. Draugas įsigijo nesenai 109 cm įstrižainės 16:9 televizorių. Žiūrim TV3, tos pačios juodos juostos, 40 proc ekrano neišnaudojama ! Kai rodoma reklama - abiejuose telikuose per visą ekraną. Abiejų formato nustatymai Auto. Moderniam 16:9 telike yra funkcija, kuri automatiškai gali ištempti vaizdą per visą ekraną, deja, kai pradeda rodyti reklamą, tada jau būna ragas.

Norėjau paklausti, nu kurių galų transliuojama taip, jog pusė televizoriaus ploto juoda ??? Tiesiog man tai nesuprantama....
Į viršų
Dosjė El. paštas Asmeniniai pranešimai
Moderatorius: redaguoti Moderatorius: perkelti
Deividas
An Kov 13 2012, 05:39 Pranešti Atsakyti cituojant
Užsiregistravęs dalyvis #1746
Prisijungta: Sk Geg 22 2011, 09:55

Vieta: Šiaulių r.
Pranešimų: 238
o tu pabandyk pazieti pvz koki nors filma su isplestu ekranu tai tai tie zmones buna kazkokie isplesti i virsu o is sonu suspausti kaip kokie pagaliukai manau del to taip ir padare
Į viršų
Dosjė Asmeniniai pranešimai
Moderatorius: redaguoti
Onefold
An Kov 13 2012, 05:51 Pranešti Atsakyti cituojant
Užsiregistravęs dalyvis #1226
Prisijungta: Sk Geg 23 2010, 09:45

Vieta: Kretingos raj.
Pranešimų: 38
O čia tik TV3 kanalui taip?

[ Redaguota An Kov 13 2012, 05:52 ]
Į viršų
Dosjė El. paštas Asmeniniai pranešimai
Moderatorius: redaguoti
Deividas
An Kov 13 2012, 06:19 Pranešti Atsakyti cituojant
Užsiregistravęs dalyvis #1746
Prisijungta: Sk Geg 22 2011, 09:55

Vieta: Šiaulių r.
Pranešimų: 238
nu lnk irgi kitu neziuriu
Į viršų
Dosjė Asmeniniai pranešimai
Moderatorius: redaguoti
Elektronas
An Kov 13 2012, 06:37 Pranešti Atsakyti cituojant
Užsiregistravęs dalyvis #18
Prisijungta: An Rgp 26 2008, 08:31

Vieta: Kaunas, Šilainiai
Pranešimų: 2645
Taip transliuoja taip ir matai, paprasciausiai per 4:3 leidzia placiaformati, nieko nenustatysi nes tai irgi signalas, nebent ant placiaformacio teliko ranka budu ispleti i virsu ir apacia. Man ant placiaformacio ziurint LNT sonai juodi irgi nieko gero, kai prades skaitmenini signala transliuoti tik tada bus galimybe rinktis. Priklauso nuo transliuotojo kaip suspaustas
Į viršų
Dosjė El. paštas Asmeniniai pranešimai
Moderatorius: redaguoti
Micius
An Kov 13 2012, 07:37 Pranešti Atsakyti cituojant
Užsiregistravęs dalyvis #1762
Prisijungta: Št Bir 11 2011, 09:12

Vieta: Vikonys, Anykščių raj.
Pranešimų: 879

Elektronas rašė ...

Taip transliuoja taip ir matai, paprasciausiai per 4:3 leidzia placiaformati, nieko nenustatysi nes tai irgi signalas, nebent ant placiaformacio teliko ranka budu ispleti i virsu ir apacia. Man ant placiaformacio ziurint LNT sonai juodi irgi nieko gero, kai prades skaitmenini signala transliuoti tik tada bus galimybe rinktis. Priklauso nuo transliuotojo kaip suspaustas


Na bet kam transliuoti tokiu formatu, kuris netinka nei tam nei tam Žiūriu skaitmeninį signalą, analoginį, tas pats. Kažkoks debilizmas atsiprašant. Tuoj ateis laikas, kai metro telike matysim vaizdą kaip 50cm telike... Beje kiek pastebėjom, va pvz Viasat Sport Baltic - transliuoja per visą ekraną.

[ Redaguota An Kov 13 2012, 07:41 ]
Į viršų
Dosjė El. paštas Asmeniniai pranešimai
Moderatorius: redaguoti
zam0lskis
An Kov 13 2012, 07:55 Pranešti Atsakyti cituojant
Užsiregistravęs dalyvis #1170
Prisijungta: Kt Bal 15 2010, 05:21

Vieta: Kalabybiskis
Pranešimų: 1693
palauk rudens, kai analogini isjungs. tada gal sutvarkys ir formatus dabar kiek zinau viska transliuoja 4:3. ir tik kai kuriuos kanalus normaliu 16:9 (tie kur senam telike rodo per visa ekrana, yra spausti butent is 16:9). o blogybe tame, kad kai daro ta 4:3, tai daznai suspaudzia is 16:9, o telikas jau nebesugeba atkurt i pirmini, nes fiksuoja 4:3. kad matyt normaliai rekia gaut jau pirmini signala 16:9. o tokie kolkas tik palydovinej tv.
parasyk modeli, koki ten isgijo. normalus 16:9 telikas tuos kanalus kur su juostom turetu istempt per visa ekrana, kazka matyt nesusireguliavo.

[ Redaguota An Kov 13 2012, 08:06 ]
Į viršų
Dosjė Asmeniniai pranešimai
Moderatorius: redaguoti
Micius
An Kov 13 2012, 08:51 Pranešti Atsakyti cituojant
Užsiregistravęs dalyvis #1762
Prisijungta: Št Bir 11 2011, 09:12

Vieta: Vikonys, Anykščių raj.
Pranešimų: 879

zam0lskis rašė ...

palauk rudens, kai analogini isjungs. tada gal sutvarkys ir formatus dabar kiek zinau viska transliuoja 4:3. ir tik kai kuriuos kanalus normaliu 16:9 (tie kur senam telike rodo per visa ekrana, yra spausti butent is 16:9). o blogybe tame, kad kai daro ta 4:3, tai daznai suspaudzia is 16:9, o telikas jau nebesugeba atkurt i pirmini, nes fiksuoja 4:3. kad matyt normaliai rekia gaut jau pirmini signala 16:9. o tokie kolkas tik palydovinej tv.
parasyk modeli, koki ten isgijo. normalus 16:9 telikas tuos kanalus kur su juostom turetu istempt per visa ekrana, kazka matyt nesusireguliavo.


Na ten pajungtas ant Anykščių kabelinės, informacijos nuoroda

Sureguliuota viskas teisingai Jau sakiau, kad yra funkcijos, kurios ištempia per visą, ir veikia jos gerai, tik kaip minėjau, pvz reklamą kai rodo, vėl reikia spausti Normal
Į viršų
Dosjė El. paštas Asmeniniai pranešimai
Moderatorius: redaguoti
evilkas
An Kov 13 2012, 09:18 Pranešti Atsakyti cituojant
evilkas
Užsiregistravęs dalyvis #229
Prisijungta: Pr Lap 24 2008, 10:13

Vieta: Alytus
Pranešimų: 41
As jau seniai ziuriu tik skaitmenine per 16x9 42" LCD telika. Tokie pastebejimai: TV3 VISADA transliuoja 4x3 formatu, tik tada, kai rodo placiaekrani filma ar laida, tada dirbtinai palieka juodas juostas virsuje ir apacioje, bei nuleidzia logotipa zemyn, taigi jei telikas neturi autozoomo funkcijos (nepainiokite su automatiniu 4x3 ir 16x9 rezimu perjungimu), tai lieka ir virsuje/apacioje juostos ir sonuose.Rodomas tik mazas vaizdas centre. Nesuprantu tokio transliavimo tikslo, bet gal bando imituoti 16x9 formata kaip tokiu pereinamuoju laikotarpi. Telikams su autozoom funkcija (praktiskai visi naujesni philipsai, gai dar kokie, Samsungai neturi auto, tik rankini) tai nera labai svarbu, tik trupti kokybes pralaimima.
LNK korektiskai jungineja rezimus tarp 16x9 ir 4x3, todel rodant 4x3 vaizda lieka sonuose juostos, o rodant filmus, zinas ir dar kai kurias laidas ant 16x9 teliko viskas liuks, rodo pilnu ekranu.
Dar Lietuvos ryto TV VISADA rodo 16x9 formatu, tik jei rodomos seniau filmuotos laidos, tada jie dirbtinai palieka sonuose juostas, kad islaikyti vaizdo proporcijas.
Į viršų
Onefold
Tr Kov 14 2012, 10:08
Užsiregistravęs dalyvis #1226
Prisijungta: Sk Geg 23 2010, 08:45

Vieta: Kretingos raj. Grūšlaukės km.
Pranešimų: 152
Ar galiu prie jo jungti ne saules baterijas, o savo vejo generatoriu kuris ant trumpo jungimo rodo 0,6A max, o su atvira grandine itampa max pasiekia apie 50V. galvoju toki pirkti krauti akumuliatoriui 12V 31Ah tai kad neapsigauciau ir pinigai nebutu i bala? informacijos nuoroda

[ Redaguota Tr Kov 14 2012, 10:08 ]
Į viršų
Windpower
Kt Kov 15 2012, 07:52
Windpower
Užsiregistravęs dalyvis #46
Prisijungta: An Rgs 16 2008, 04:53

Vieta: Alytus
Pranešimų: 793
rikapas
Tr Kov 14 2012, 10:50 Pranešti Atsakyti cituojant
Užsiregistravęs dalyvis #121
Prisijungta: Sk Spa 26 2008, 12:41

Vieta: vilnus
Pranešimų: 37
Taigi be nagrinejant ivairiausius statybos normas jau susisuko galva gal kas galit tiksliai atsakyti situacija tokia turiu genera tablete, menciu ilgis apie 1.8m koki steba galiu drasiai statyti ??? plius jegaine statysiu nacionaliniame parke, kokiu reikia leidimu ar nieko nereikia, jegaine bus salia kelio ir numatomas atstumas nuo kelio vidurio iki jegaines pamatu apie 20 metru.
Į viršų
Dosjė El. paštas Asmeniniai pranešimai
Moderatorius: redaguoti Moderatorius: perkelti
Šnipas
Tr Kov 14 2012, 11:08 Pranešti Atsakyti cituojant
Užsiregistravęs dalyvis #1817
Prisijungta: Tr Rgs 28 2011, 09:17

Vieta: Panevezys
Pranešimų: 24
statai 10m aukščio ir nesuki galvos o jei kas prisiknis tai ir normas tau išaiškins
Į viršų
Dosjė Asmeniniai pranešimai
Moderatorius: redaguoti
rikapas
Tr Kov 14 2012, 11:22 Pranešti Atsakyti cituojant
Užsiregistravęs dalyvis #121
Prisijungta: Sk Spa 26 2008, 12:41

Vieta: vilnus
Pranešimų: 37
tai 10 metru turi buti su sparnuotes virsutiniu tasku, tai cia juokio vejo nesugaudisi okad prisiknis tai tikrai nes regioninio parko direktorius neturi ka veikt, tik idomu kaip ten tas statybu istatymas nes aprieze atstuma iki 10m ir nuo 15 metru o kur tas tarpas nuo 10...15 tai nezinia, jai mano statynys 13 m tai kokios jis tada kategorijos 1 ar 2 ???
Į viršų
Dosjė El. paštas Asmeniniai pranešimai
Moderatorius: redaguoti
rikapas
Tr Kov 14 2012, 11:30 Pranešti Atsakyti cituojant
Užsiregistravęs dalyvis #121
Prisijungta: Sk Spa 26 2008, 12:41

Vieta: vilnus
Pranešimų: 37
tai 10 metru turi buti su sparnuotes virsutiniu tasku, tai cia juokio vejo nesugaudisi okad prisiknis tai tikrai nes regioninio parko direktorius neturi ka veikt, tik idomu kaip ten tas statybu istatymas nes aprieze atstuma iki 10m ir nuo 15 metru o kur tas tarpas nuo 10...15 tai nezinia, jai mano statynys 13 m tai kokios jis tada kategorijos 1 ar 2 ???
Į viršų
Dosjė El. paštas Asmeniniai pranešimai
Į viršų
felius
Kt Kov 15 2012, 08:16
Užsiregistravęs dalyvis #11
Prisijungta: An Lie 29 2008, 03:54

Vieta: Šilalė
Pranešimų: 1269
Windpower, kam cia makaluoji kilnodamas tuos postus, tik inesi daugiau sumaisties, jeigu netinka, tai istrink visai.
Į viršų
kdariusk
Kt Kov 15 2012, 08:13
Užsiregistravęs dalyvis #43
Prisijungta: Pr Rgs 15 2008, 02:59

Vieta: Marijampoles rajonas
Pranešimų: 15
Turiu viena klausimėli, kiek maksimaliai galima apkrauti tabletini 24v generatoriu, kad nuo ilgesnio darbo nesusviltų.
Į viršų
Windpower
Pn Kov 16 2012, 08:46
Windpower
Užsiregistravęs dalyvis #46
Prisijungta: An Rgs 16 2008, 04:53

Vieta: Alytus
Pranešimų: 793
Aš laikau iki 15 A, vėliau stabdau. Tabletė yra tabletė
Į viršų
almix33
Pn Kov 16 2012, 09:41
Užsiregistravęs dalyvis #52
Prisijungta: Sk Rgs 21 2008, 02:12

Vieta: Vabalninkas
Pranešimų: 36
kdariusk rašė ...

Turiu viena klausimėli, kiek maksimaliai galima apkrauti tabletini 24v generatoriu, kad nuo ilgesnio darbo nesusviltų.

Tai priklauso nuo apvijų storio.Pas mane 1,56mm storis tai 20A laiko lengvai
Kai buvo stipresnis vėjas pašokdavo trumpai iki 35-40A. Ir dar kolkas nesusvilo.
Į viršų
kdariusk
Pn Kov 16 2012, 07:17
Užsiregistravęs dalyvis #43
Prisijungta: Pr Rgs 15 2008, 02:59

Vieta: Marijampoles rajonas
Pranešimų: 15
Dar tada norejau paklaust jeigu leidi srovei pakilti iki 35-40A, tai kaip suprantu is viso jos nestabdai.
O gal zinot kiek teoriskai yra pajegus 1.56mm(nes pas mane lyg irgit toks vielos diametras)diametro laidas atlaikyti sroves, kad neperkaistu.
Į viršų
zam0lskis
Pn Kov 16 2012, 07:40
Užsiregistravęs dalyvis #1170
Prisijungta: Kt Bal 15 2010, 04:21

Vieta: Kalabybiskis
Pranešimų: 3282
1,56mm storio varinis laidas ilgalaike srove laiko apie 4-6A (be jokiu pasekmiu). trumpalaike apkrova (ne ilgiau 6-8 val) laiko apie 18A. jei srove didesne - jau smarkiai syla, ir viskas priklauso nuo ausinimo. vejo jegaineje kaip tycia labai geras ausinimas - todel galima smarkiai virsyt net leistinas trumpalaikes apkrovas
Į viršų
kdariusk
Pn Kov 16 2012, 08:09
Užsiregistravęs dalyvis #43
Prisijungta: Pr Rgs 15 2008, 02:59

Vieta: Marijampoles rajonas
Pranešimų: 15
Nu cia kaip ir aisku, dar norejau pasiterauti del stabdymo uztrumpinant apvijas, kiek atsimenu kazkada esu mates forume nuotrauka, kad tokiu budu stabdant is tabletes viju nelabai kas buvo like, todel toks metodas manau nelabai tikes. Nejaugi reikia kiekviena karta lekti nusukineti sparnus nuo vejo. Nes kaip dariau viska pagal pateiktu brezinius pats generatorius nusisukti nuo vejo nelabai nori. Gal uodega per maza. Ar pas jus nusisuka, nes kaip ziurint filmukus, matosi stipriai uzkilus vejui lyg ir padeda nusisukineti, nu bet pas mane kazkaip nusisukimo nepastebejau, tik kaukimas per kokius 200m girdisi.
Į viršų
sėnia
Pn Kov 16 2012, 09:42
Užsiregistravęs dalyvis #174
Prisijungta: Kt Lap 06 2008, 05:58

Vieta: Lekėčiai
Pranešimų: 97
Su uodegom nusibodo ekspermentuoti, teko daryti slankiojantį generatoriaus tvirtinimą, kad būtų galima sureguliuot nusisukimą tolinant ar artinant generatorių nuo centro.
Į viršų
felius
Št Kov 17 2012, 07:21
Užsiregistravęs dalyvis #11
Prisijungta: An Lie 29 2008, 03:54

Vieta: Šilalė
Pranešimų: 1269
Uodega gali nesuveikti jeigu asies (ant kurios maunasi uodega) kampas per didelis, cia taspats kaip idetum pertampria spyruokle.
Į viršų
zam0lskis
Št Kov 17 2012, 07:33
Užsiregistravęs dalyvis #1170
Prisijungta: Kt Bal 15 2010, 04:21

Vieta: Kalabybiskis
Pranešimų: 3282
stabdant trumpinant apvijas turi but tikras, kad apviju laikomas galingumas virsija sparnuotes sukuriama galinguma. viska galima pasiskaiciuot. jei sparnuote per didelio diametro, tai ir sudega generatorius
galima daryt kitaip. jei generatorius su silpnom apvijom, ar saip negalingas. galima papildomai uzmaut ant asies antra generatoriu, arba koki asinchronini varikli ir stabdyt su juo. o kai stabdymo nebereikia - ji tiesiog atjungi. cia kazkuris gi dare su dviem blyniniais diskais, foto buvo. pradzioje rase, kad pradejo bandyt ir parasys daugiau. foto kelias imete. nezinau tik kap baigesi tas projektelis.

[ Redaguota Št Kov 17 2012, 07:39 ]
Į viršų
xaker
Št Kov 17 2012, 07:46

Užsiregistravęs dalyvis #88
Prisijungta: Tr Spa 15 2008, 07:10

Vieta: Mažeikiai
Pranešimų: 2766
zam0lskis rašė ...

.... jei sparnuote per didelio diametro, tai ir sudega generatorius
cia kazkuris gi dare su dviem blyniniais diskais, foto buvo. pradzioje rase, kad pradejo bandyt ir parasys daugiau. foto kelias imete. nezinau tik kap baigesi tas projektelis.

... jei sudegs, bus man darbo , o ta su dviem blynais, tai teko man asmeniskai pasukt, liuks generuoklis, pagamintas kaip fabrike
Į viršų
Tinklalapis
Eiti į puslapį  1 2 3 4 5 ... 137 138 139  

Persikelti:     Į viršų

Nario spalvos kodas:
Pagrindinis Administratorius, Administratorius, Forumo Moderatorius, Nariai

Sindikuoti šią temą: rss 0.92 Sindikuoti šią temą: rss 2.0 Sindikuoti šią temą: RDF
Powered by e107 Forum System