Savaitgalis,ziuriu i laiveli,vejas pucia vienodai,o malunelis sukasi sustoja ir vel sukas,kazkas stabdo. Siuo laiku norgej akis ganau i malunelius
Manau, žinau priežastį, kodėl sustoja. informacijos nuoroda Šitie upsai sinusoidę gamina iš atskirų akumų blokų, kadangi jų bendrai krauti nelabai išeina, tai kas kiek laiko perjungiamas krovimas vienai, ar kitai baterijų pusei. DC srovė turi kapryzą, užkurti lanką tarp kontaktoriaus kontaktų, todėl malūnas pristabdomas perjungimų metu.
Vieta: Kaunas, Šilainiai, Romainiai
Pranešimų: 2509
Didelis dekui Adui uz silta priemima, ipatingai gera saslyka susirinko rimti vyrai vat padirbejus pora meteliu kartu patentu ir projektu butu daugiau nei per 20m dabar padaryta Lietuvoje
labai ,norejosi sudalyvaut ,bet isgasdino nepatirtis,nauja naryste,na ir ,,bjaurus " sutapimas ;sveciai namuose ,dukros pirma komunija ir t.t.Kita karta ,jei tik bus galimybe ,noreciau butinai sudalyvauti.
Man atrodo, kad zmogui jau mirtina 33 laipsniai...beje sigi, buvom uzsuke i molainius pas broniu, aprode ta genera, pasuko su traktorium, 6,6 kW isgavo.
Man atrodo, kad zmogui jau mirtina 33 laipsniai...beje sigi, buvom uzsuke i molainius pas broniu, aprode ta genera, pasuko su traktorium, 6,6 kW isgavo.
malaciai.Bronius siek tiek uzdaras zmogelis ir turi auksines rankas,ir galva pilna ideju.jam kaip tik ir reikia jusu padrasinimo ir pritarimo...gaila,kad pats nenori bendrauti internetu... kai jo generas uzkeltas ant stiebo prades dirbti,ciupsim mano letaeigi monstra ir ka nors tikrai sutversim...
Nuoširdus ačiū Adui už nuoširdų priėmimą.Malonu buvo pabendrauti su bendraminčiais.Tikrai,žiūriu ir forume,ir dabar susitikime,na...chroniški vėjininkai,užsikabinę ilgam...ir ne dėl pinigų...dėl idėjos. Na tikrai darosi pikta,kai tiek energijos eina niekais,tiek saulės,tiek vėjo...Kaip ją įkinkyt...
prie kokiu apsuko gamino 6,6kw?
mazdauk prie 40/min. tai tik puse greicio.labai jau grandine maskatavo.buvo baisu smarkiau pasukti...
Kiek LT kainuotu mestis vaziuoti is siauliu? Bt gaila nuvazeves netureciau ka pristatyti, nes as da tik pradedantysis ir ar isvis ten kasnors mane priimtu kai man 13m, nu bus kitais metais 14m ??? B) !shy
Vieta: Kaunas, Šilainiai, Romainiai
Pranešimų: 2509
Siaip ten visi gali vaziuoti ir nera ten uzdaros pjankes, kas neturi ka parodyti, ziuri kitu idejas, kitais metais gal savo ka nors atvesi. Svarbiausia noras, veliau idejas bus proga aptarti o gal ir igyvendinti.